Mijn favorieten

Bedrijven

Stephensonstraat 59, 7903 AS HOOGEVEEN


 

TE KOOP OF TE HUUR !!  (UNIEKE AANBIEDING)
 

Op fraaie zichtlocatie en op zeer korte afstand van de autosnelwegen A 28 en A 37 gelegen vrijstaande  bedrijfshal van 1600 m² met vrijstaande bedrijfswoning, showterrein en een grotendeels verhard en afsluitbaar buitenterrein.
Totale kavelgrootte: 6665 m²  !!!

Indeling bedrijfswoning:
begane grond: hal/entree, bijkeuken, toilet, wasruimte, woonkeuken, woonkamer, meterkast.
1e verdieping: overloop, vier slaapkamers, vaste kasten en een badkamer met 2e toilet, wastafelmeubel, ligbad, en designradiator.
2e verdieping: vliering bereikbaar met een vlizotrap.

De loods met een afmeting van 50m x 32m (1600 m²) heeft een inpandig kantoor/kantine/keuken/archief/toilet van circa 240m². De loods is voorzien van een aantal overhead deuren en loopdeuren. In de loods is een verdieping aanwezig van circa 1100 m². Het buitenterrein is geschikt voor zwaar transport.

Bijzonderheden:
Bouwjaar: 1992. Het onderhavige perceel is gelegen op goede stand op industrieterrein “De Wieken” te Hoogeveen. De bereikbaarheid is uitstekend, onder andere vanwege de nieuwe rondweg om Hoogeveen. Parkeermogelijkheden zijn ruim voldoende aanwezig op eigen terrein. Op dit moment wordt het object gebruikt voor detailhandel in auto's en opslag. Volgens het ontwerp-bestemmingsplan (nog niet vastgesteld) betreft het hier bedrijfsbestemming met bedrijfswoning.

Uitbreiding bebouwing behoort tot de mogelijkheden !

Inruil woning of kleiner bedrijfspand is bespreekbaar !

Het object is niet met b.t.w. belast.

Huurprijs:  € 5.000,00 per maand (geen btw van toepassing)

Voor meer info kijk op: http://www.fundainbusiness.nl/bedrijfshal/hoogeveen/object-48887706-stephensonstraat-59/