Mijn favorieten

Bedrijven

Stephensonstraat 59, 7903 AS HOOGEVEEN


 

TE KOOP OF TE HUUR !!  (UNIEKE AANBIEDING)
 

Op fraaie zichtlocatie en op zeer korte afstand van de autosnelwegen A 28 en A 37 gelegen vrijstaande  bedrijfshal van 1600 m² met vrijstaande bedrijfswoning, showterrein en een grotendeels verhard en afsluitbaar buitenterrein.
Totale kavelgrootte: 6665 m²  !!!

Indeling bedrijfswoning:
begane grond: hal/entree, bijkeuken, toilet, wasruimte, woonkeuken, woonkamer, meterkast.
1e verdieping: overloop, vier slaapkamers, vaste kasten en een badkamer met 2e toilet, wastafelmeubel, ligbad, en designradiator.
2e verdieping: vliering bereikbaar met een vlizotrap.

De loods met een afmeting van 50m x 32m (1600 m²) heeft een inpandig kantoor/kantine/keuken/archief/toilet van circa 240m². De loods is voorzien van een aantal overhead deuren en loopdeuren. In de loods is een verdieping aanwezig van circa 1100 m². Het buitenterrein is geschikt voor zwaar transport.

Bijzonderheden:
Bouwjaar: 1992. Het onderhavige perceel is gelegen op goede stand op industrieterrein “De Wieken” te Hoogeveen. De bereikbaarheid is uitstekend, onder andere vanwege de nieuwe rondweg om Hoogeveen. Parkeermogelijkheden zijn ruim voldoende aanwezig op eigen terrein. Op dit moment wordt het object gebruikt voor detailhandel in auto's en opslag. Volgens het ontwerp-bestemmingsplan (nog niet vastgesteld) betreft het hier bedrijfsbestemming met bedrijfswoning.

Uitbreiding bebouwing behoort tot de mogelijkheden !

Inruil woning of kleiner bedrijfspand is bespreekbaar !

Het object is niet met b.t.w. belast.

Huurprijs:  € 5.000,00 per maand (geen btw van toepassing)

Voor meer info kijk op: http://www.fundainbusiness.nl/bedrijfshal/hoogeveen/object-48887706-stephensonstraat-59/

 

 


Het Hoekje 1, 7913 BA Hollandscheveld


 
“Zaal Mol” al decennia een begrip in het buitengebied van de regio Hoogeveen. Velen vierden hier hun bruiloft of feest, vele reizigers lunchen hier nog dagelijks en menigeen pakt hier zijn pilsje.

Horecacomplex met o.a: TWEE keurige bovenwoningen; 1 boven de winkel Het Hoekje 1A en 1 bovenwoning aan de Riegshoogtendijk boven de grote zaal.

Het goed onderhouden horecacomplex bestaat uit o.a.: een sfeervol café met biljart en bar dat is gesitueerd in een historisch beeldbepalend pand, een grote partyzaal (ca 300 m²) met bar en toneel, een vergaderruimte onder het toneel, een aparte ingang voor de zaal met ontvangstruimte en toiletgroepen, een keuken, een spoelkeuken, magazijnruimte, berging en ruime garage. Aangebouwd is een voormalige slijterij, die momenteel wordt verhuurd. Hierboven bevindt zich de eerste bovenwoning. Aan de Riegshoogtendijk bevindt zich zich boven de noordkant van het complex een royale tweede bovenwoning. Er is voldoende parkeerruimte naast en achter het bedrijf, terwijl er zomers voor het café een klein terras wordt gehouden.

Het oorspronkelijke café is gebouwd omstreeks 1870. De zaal en tweede bovenwoning zijn aangebouwd in 1980.
Het gehele object is keurig onderhouden.

Het horeca bedrijf is gelegen in het centrum van Hollandscheveld, een dorp net even ten oosten van Hoogeveen. Op korte afstand bevindt zich het bosgebied Schoonhoven met een recreatieplas en uitgestrekte bossen. Het bedrijf is zeer gunstig gelegen bij de op- en afritten van de A- 37 en A- 28, niet voor niets is Hoogeveen het logistieke knooppunt van Drenthe.

Kortom een pand met vele mogelijkheden!

Vraagprijs: op aanvraag.
Levering kan snel.
Voor meer informatie of een rondleiding kunt u contact opnemen met Bruins Slot & Kroezen Makelaardij, te vinden schuin tegenover Zaal Mol, tel: 0528-341088.

Vraagprijs: n.o.t.k.

Voor meer info kijk op: http://www.fundainbusiness.nl/horeca/drenthe/object-47692698/