Bruins Slot & Kroezen Makelaardij o.z.

Het Hoekje 2 a
7913 BC Hollandscheveld
Tel: 0528-341088
info@bskmakelaardij.nl
Langedijk 3 A, 7913 VG Hollandscheveld Vraagprijs € 169.500,- k.k.
Langedijk 3 A in Hollandscheveld 7913 VG

Omschrijving

Langedijk 3A, 7913 VG Hollandscheveld.

Op een landelijke locatie, aan een doodlopende weg, tussen Hollandscheveld en Hoogeveen, bieden wij te koop aan een ruime bouwkavel op een perceel van 2863 m² eigen grond. De koper kan zelf naar eigen wens een omgevingsvergunning aanvragen voor het realiseren van een vrijstaande woning.

Volgens het huidige bestemmingsplan betreft het hier een gemengde bestemming met bouwvlak. Dit betekend dat er een vrijstaande woning met bijgebouw en bedrijfsgebouw mag worden gebouwd. De Welstand zal het ontwerp wel goed moeten keuren !

Er is nog geen omgevingsvergunning aangevraagd. Een nieuwbouwwoning zoals weergegeven in de presentatie mag er gebouwd worden. Het staat koper vrij om, binnen de kaders van het bestemmingsplan, een eigen ontwerp te (laten) maken en te bouwen.

Voor nadere bebouwingsvoorschriften kunt u contact op nemen met ons kantoor en/of de gemeente Hoogeveen.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 169.500,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 2800 m² Kadasteroppervlakte 2863 m² Kadastrale gegevens Gemeente Hoogeveen Sectie D Perceelnummer 6017 Oppervlakte 2863 m² Eigendomssituatie Volle eigendom