Mijn favorieten

Aankoopbemiddling


Het kopen van een eigen huis of een bedrijfshuisvesting is een spannende, maar ook ingewikkelde transactie die niet elke dag plaatsvindt. De keuze voor huisvesting heeft in eerste instantie te maken met de financiële draagkracht van de aspirant-koper en met zijn of haar toekomstverwachtingen, gekoppeld aan al dan niet bijzondere (woon)wensen.

Vanzelfsprekend speelt ook de beoogde vestigingslocatie een voorname rol. Juist omdat er aan het kopen nogal wat haken en ogen zitten, is het verstandig één van de makelaars van Bruins Slot en Kroezen in te schakelen. U bent dan verzekerd van een breed georiënteerde vakkennis en van een optimale inzet bij de behartiging van uw belangen.

Mede daardoor neemt de kans van slagen evenredig toe. Ons kantoor begeleidt iedere aspirant-koper op basis van wederzijds vertrouwen: van de zoektocht naar een geschikt pand of appartement tot en met het passeren van de akte bij de notaris.

Voorafgaand aan de koopbeslissing kijken wij onder andere naar de bouwkundige staat, eventuele voor u nadelige bestemmingsplannen, ontbindende voorwaarden, wettelijke aansprakelijkheid, informatieplicht, de prijsstelling, de timing bij onderhandelen en het opstellen van de koopovereenkomst. Daarbij komen ook andere belangrijke zaken aan de orde bijvoorbeeld: taxatie en hypotheekadvies.

Het hele traject blijft niettemin overzichtelijk, omdat Bruins Slot en Kroezen alle expertise in eigen huis heeft.

Wij kennen de markt en bedingen voor u als koper de beste prijs.