Mijn favorieten

De NVM


De NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen is de grootste makelaarsvereniging van Nederland. Met zo'n 2500 leden aangesloten bij circa 1700 kantoren heeft de NVM een naam verworven waar u uw voordeel mee kunt doen. Een NVM-makelaar staat garant voor een persoonlijke begeleiding waarbij kwaliteit en service voorop staan.

Een NVM-makelaar helpt u graag en goed!

Een huis kopen doet u niet zomaar. Vaak is het een van de grootste uitgaven die u in uw leven doet.
Juist omdat het om zoveel geld gaat, kopen de meeste mensen niet elk jaar een ander huis. Dat betekent dat u gemiddeld genomen maar weinig ervaring hebt met het kopen van huizen. Dit hoeft echter geen enkel probleem te zijn. NVM-makelaars verkopen dagelijks huizen en zij weten dus waar u op moet letten.

Wat betekent de NVM voor u als klant/consument?

  • De NVM-makelaar vergroot door verplichte scholingen en aanvullende opleidingen zijn deskundigheid.
  • De NVM-makelaar is aangesloten op het NVM-uitwisselingssysteem, waardoor hij, en daardoor ook u inzicht heeft in vraag en aanbod op de markt.
  • U kunt met al uw vragen over kopen, verkopen, prijzen rechtstreeks terecht bij uw NVM-makelaardij Bruins Slot & Kroezen te Hollandscheveld.
  • Een NVM-makelaar is gebonden aan de NVM-erecode. Dat wil zeggen dat hij altijd de belangen van zijn opdrachtgever moet behartigen.
U herkent de NVM-makelaar aan onderstaand vignet.
Alle NVM-makelaars hebben een gezamenlijke site hierop vindt u het totale NVM aanbod van heel Nederland. De naam van deze site is www.funda.nl.