Mijn favorieten

Verkoopbemiddeling


Een woning of bedrijfspand verkopen is vakwerk, dat kennis van zaken, inzicht en soms ook stalen zenuwen vereist. Om die reden schakelen steeds meer mensen Makelaardij Bruins Slot & Kroezen in. Daarmee worden risico's vermeden, want de verkoop is immers mede bepalend voor uw (toekomstige) financiële positie.

De makelaars van Bruins Slot en Kroezen zorgen voor maatwerk. Hun gedegen en uitgekiende aanpak vergroten de kans van slagen aanzienlijk en beperkt de periode van onzekerheid. Bovendien wordt alles in overleg met u geregeld.

In een eerste gesprek komen allerlei zaken aan bod, variërend van het opdrachtformulier, taxatie, de lijst van roerende zaken of inventaris tot en met de makelaarscourtage die u bij de verkoop verschuldigd bent. Vervolgens wordt de vraagprijs en het verkooptraject in overleg met u vastgesteld.

Nadat een kandidaat-koper zich heeft gemeld, onderhandelt de makelaar namens u op basis van wederzijds vertrouwen. De hoogte van het bod en de overige voorwaarden worden direct met u besproken. In alle gevallen heeft u als verkoper van de woning het laatste woord, dus de (financieel) beslissende stem.

Is de verkoop een feit, dan worden alle gemaakte afspraken schriftelijk vastgelegd in de koopovereenkomst. De koopovereenkomst wordt met partijen besproken en na ondertekening verzonden aan de notaris. Bruins Slot en Kroezen Makelaardij zorgt voor een correcte juridische en administratieve afhandeling. Daarbij staat uw belang altijd voorop.